Workshop improvisatie

Voor leerlingen muziek graad 3 en 4

zaterdag, 22 juni, 2019 - 14:00
Zaal Artrium

Zin om je onder te dompelen in de wondere wereld van de improvisatie? Of om je reeds opgedane kennis verder uit te diepen? Grijp dan je kans op 22 juni! 

Beginners:
Laat je inleiden in de wondere wereld van de improvisatie, zonder beperking in stijl, door saxofonist en SLAC-leraar Maarten Jan Huysmans. Zowel als lid van het prestigieuze Bl!ndman-ensemble, als met zijn metalband Lost Department en allerhande freelance-projecten speelde hij over heel Europa. De laatste jaren kan je hem onder de nom de plume “Martin Le Vilain" voornamelijk vinden al improviserend met allerhande dj’s, wat hem al op de planken van o.a. Tomorrowland, Ostend Beach en Pukkelpop bracht.

Gevorderden:
Laat op 22 juni je solo's zingen! Samen gaan we op jacht naar muzikale ideeën, maken we er overtuigende solo's van en gaan we op zoek naar strategieën om je technische kennis op een meer muzikale en melodische manier toe te passen.

Deze workshop wordt geleid door componist en multi-instrumentalist Carl Corcoran (US/BE). Carl studeerde filmmuziek aan het Berklee College of Music en zijn muziek is terug te vinden op talloze soundtracks van videogames en films. Daarnaast bracht hij recent ook een soloalbum uit. Momenteel leidt hij Café Marché, het poporkest van GC De Markten in Brussel.

Praktisch
Waar: Zaal Artrium
Wanneer: 14u00 workshop - 16u00 toonmoment
Deelname: gratis voor leden Artrium / 5 euro
Inschrijven noodzakelijk op het secretariaat of via mail: conservatorium@leuven.be

Aarzel niet te lang, de plaatsen zijn beperkt! Tot dan?

© Copyright 2019 • SLAC/Conservatorium - Privacy policy Website ontworpen en ontwikkeld door MINSKY