Instrumentenvoorstelling

zaterdag, 9 december, 2017 - 10:00
Minnepoort

Leerlingen van alle instrumenten stellen hun instrument voor aan de leerlingen van het eerste jaar AMV-jongeren zodat die alle instrumenten kennen om zelf één uit te kiezen om te leren spelen.

Instrumentenkeuze

Leerlingen AMV L1 jongeren die willen kunnen al in februari 2018 starten met instrumentlessen. Je kan hierbij alle instrumenten kiezen (hoewel plaatsen beperkt zijn), met uitzondering van piano en gitaar. Starten hiermee kan pas vanaf september 2018.

Wil je hier graag gebruik van maken? Stuur dan een mailtje naar instrumentkiezen@gmail.com met de volgende gegevens:

  • Naam van de leerling
  • Afdeling waar je AMV volgt
  • Leraar bij wie je AMV volgt
  • Keuze instrument
  • Eventuele wens om een instrument van de school te huren indien beschikbaar

Deze inschrijvingen per mail starten op zondag 10 december 2016 om 12u, en worden afgesloten op zaterdag 23 december 2016. Vroegere of latere mails worden niet verwerkt. Indien er onvoldoende plaatsen zijn voor een bepaald instrument, telt de volgorde van inschrijving. Dit geldt ook voor het verdelen van de huurinstrumenten.

In januari krijg je bericht of er effectief plaats is, en bijkomende informatie over de afdeling, dag, uur en leraar. Gelieve te bevestigen of je hier al dan niet op ingaat. Dit betekent dan ook dat de leerling de lessen vanaf februari regelmatig volgt en de nodige oefentijd vrijmaakt.

Daarnaast raden we ten stelligste aan naar de instrumentenvoorstelling te komen. Uit ervaring weten we dat vele kinderen hun keuze wijzigen na deze voorstelling.

Tickets: 

Gratis toegang

© Copyright 2018 • SLAC/Conservatorium Website ontworpen en ontwikkeld door MINSKY