Nieuws

Opleiding woord in Holsbeek

Woord

Vanaf schooljaar 2019-2020 kunnen kinderen vanaf 8 jaar ook in Holsbeek terecht voor lessen woord. De lessen woordatelier zullen doorgaan in de Zilverlinde op donderdag 16u15-17u15.

Barokstrijkers brengen Matthäus Passion

Muziek

Ons barokstrijkersensemble Lovanima o.l.v. gambaleraar Thomas Baeté bracht op 12 mei in Lier de Matthäus Passion van Johann Sebastiani in samenwerking met Lyra Antiqua o.l.v. Jan Van Elsacker (vocaal ensemble Academie Lier) en de gambaklas van de Academie van St.-Lambrechts Woluwe o.l.v. Anne Bernard. 

Een tweede concert volgt nog op 24 mei om 20u30 in de Chapelle du Sacré-Coeur de Lindthout, Avenue des Deux Tilleuls 2, Sint-Lambrechts Woluwe.

Schitteren op de Vlamo finale

Muziek

Op de Vlamo finale gisteren speelden een aantal van onze leerlingen de sterren uit de hemel. Een dikke proficiat allemaal, in het bijzonder Aisling Miller en Jacob Kruger, die kampioen werden in hun categorie!

Aisling Miller

Muziek

Aisling Miller, gitaarleerling in onze school bij Chris Adams en Antoon Vandeborght, won vandaag de Brussels National Guitar Competition. Proficiat!

Steven Kleeven wint Steinway Piano Competition

Muziek

Steven Kleeven, uit de pianoklas van Stefaan Poelmans, won gisteren de prestigieuze Steinway Piano Competition Belgium in categorie 2 (13-15 jaar). Proficiat!

Vlamo-finalisten

Muziek

Ook dit jaar namen heel wat leerlingen deel aan de Vlamo-wedstrijd Vlaams Brabant (17 en 24 februari). Met mooie resultaten: zowat de helft van de finalisten uit Vlaams-Brabant komt uit onze school. Proficiat allemaal! 

Opbrengst Wintergloed

Muziek
Woord
Dans

De optredens op Wintergloed hebben 1450 euro opgebracht. De volledige opbrengst gaat naar het Fonds voor kind en orgaantransplantatie. Hartelijk dank aan alle leerlingen en leraars die zich hebben ingezet voor deze warme namiddag!

Lampekesband

Muziek

Met het geld dat de school vorig schooljaar op de Warmathon inzamelde ten voordele van buurtwerk 't Lampeke werd de lampekesband opgericht. Er werden gitaren aangeschaft en Tom Van de Venne, leraar gitaar en akoestische bandcoaching, coachte hen enkele maanden tot een echte band. We zijn verheugd dat de Lampekesband onze eigen bands zal vervoegen op het podium van Wintergloed.

Pagina's

© Copyright 2019 • SLAC/Conservatorium - Privacy policy Website ontworpen en ontwikkeld door MINSKY