Woord

All the world's a stage
William Shakespeare

Ben je acht jaar of ouder en hou je van toneelspelen, verkleden, improviseren, gedichten en verhalen, praten voor de klas, optreden voor een publiek, ... ? Kom dan naar onze woordklassen voor jongeren!

Ben je vijftien jaar of ouder en heb je interesse voor toneel, voordracht, overtuigend spreken of wil je zelf teksten schrijven, ... ? De richting woordkunst volwassenen biedt je deze vakken aan!

Op onze school kan je je artistiek en creatief ontplooien in verschillende woordvakken en -disciplines: toneel, voordracht, overtuigend spreken of creatief schijven. Samen met de leraar zoek je naar je eigen artistieke mogelijkheden en ontwikkel je artistieke vaardigheden. Het aanleren van spreek- en speltechnieken helpt je daarbij. In elk vak gaat er aandacht naar een natuurlijke zegging en een goede spreektechniek. Je toetst je kunnen op een podium voor een publiek. Dit kan in de vorm van kleine klasoptredens of grotere producties zoals theatervoorstellingen, cabaret- en poëzievoorstellingen of projecten, al dan niet in samenwerking met andere kunstdisciplines.

© Copyright 2016 • SLAC/Conservatorium Website ontworpen en ontwikkeld door MINSKY